“Sorry, we have number 24…”

10/07/2014

“SORRY, WE HAVE NUMBER 24…”

Vakantie…
Een dagje naar het strand…
Heerlijk
RUST!
Denk je…
Je hoeft niet bang te zijn dat je, je gaat vervelen deze dag want entertainment krijg je er gratis bij, zonder dat je ervoor hoeft te betalen..!

Eer je daadwerkelijk op je strandbed ligt, heb je er voor je gevoel al een hele ochtend op zitten. Uitslapen kan je niet dus om 9 uur sta je naast je bed, klaar om naar de bakker te gaan. Na uitgebreid te hebben ontbeten, jezelf ingesmeerd te hebben en in Zuid-Europees tempo het strand te hebben bereikt is het inmiddels 5 voor 12 als je gesetteld bent op je strandbed onder die leuke rieten parasol.

Je ligt nog geen twee tellen of je ontdekt dat je buren op links Engelsen zijn:
“Lucy, darling what do you want to drink?”
Je schiet gelijk 3 meter omhoog want het lijkt alsof hij aan jou bed staat…
In werkelijkheid ligt zij 10 cm naast hem (een parasol verderop), te bakken op haar strandbed… Ook zij schiet omhoog, beduusd kijkt ze om zich heen. Waarschijnlijk geeft de stand van de zon haar de inspiratie voor haar keuze?
Manlief wordt een beetje ongeduldig en wil haar net een aanmoedigend klapje op haar billen geven als ze zegt: “Is it already beer-o-clock?”

Nadat je jezelf weer tot de orde hebt geroepen en weer lekker ligt hoor je:
Darling we take this one, near the sea” …De nog lege parasol op rechts wordt aangevallen. Er komt een Engels stel aangelopen met zoon. Moeder mega dun, strak getrokken en kin omhoog rent voorop met een slome softy van een vent achter haar aan (met een tegenovergesteld postuur). “Can we just take this?
Why not, it’s free darling.
Zoonlief, totaal bleu, wil vooral zo snel mogelijk de zee in. Moeders is al uitgekleed en gaat ook zwemmen…
Darling I want my towel in the sun” roept ze nog net voor ze de looppas inzet.
Blimy it’s hot” hoor ik hem zuchten met het zweet op z’n hoofd. Braaf zet hij haar strandbed in de zon, spreidt alle handdoeken keurig recht… Pakt z’n biertje en ploft op z’n strandbed kijkend naar de zee.

Excuse me sir, this is our umbrella
…Hoort hij van achter zich.
Geërgerd draait hij zich om.
Sorry, we have number 24.
Versuft en in de war, gaat hij zuchtend weer staan. Hij kijkt de twee dames vragend aan.. Die op hun beurt uitleggen dat je bij de strandtent een parasol moet kopen met (of zonder) strandbedden.. Ondertussen komt er ook een beachboy aangelopen, van de strandtent, die dit hele tafereel heeft gadegeslagen!

In paniek begint de Engelsman eerst z’n vrouw te roepen, dat hoort ze natuurlijk nooit dus hij rent naar zee… Hijgend komt hij terug en excuseert zich “just a moment she’s coming…” Hij begint snel en nog steeds in paniek alles op te ruimen. Inmiddels arriveert z’n vrouw, ze snapt er helemaal niks van en vraagt waarom hij aan het opruimen is… Omdat er nog meer zweetdruppels van zijn hoofd naar beneden vallen grijpt de beachboy tactisch in en legt uit hoe het hier werkt.
Ooooh oké, ofcourse! Darling can you also bring me a beer when you’re at the bar? I’ll wait here“…
*Zucht…

“MAMMAAAAAAA, ik moet plassen”
Alsof je in een soap beland bent…

Gelukkig!
Wij zijn er ook nog…

En dat weet het hele strand inmiddels!

Heerlijk dat is zo’n dag op het strand.
X